Un tiempo libre

Un tiempo libre / Aisialdi bat / Un tempo libre / Un temps lliure

jueves, 16 de febrero de 2012

Post-presentació Vigo

Després d'algunes setmanes (perdoneu el retard) teniu ja disponible l'àudio de la presentació que férem amb Lucía Novas i David Tijero a Vigo el passat 3 de febrer de 2012.

http://www.ivoox.com/utl-vigo-audios-mp3_rf_1054200_1.html

Malgrat l'ona de fred que ens va sobrevindre, presentarem el nostre projecte gràcies a Xoán Montero que va ser el nostre presentador front a l’entranyable comunitat de Bou Eva.
Va ser un plaer compartir paraules, versos i música, gràcies a Bilal Traoré, en una vesprada memorable, amb un públic inesperat i agraït, ho podeu comprovar vosaltres mateixos amb l’escolta del càlid aplaudiment amb que ens van regalar.

Gràcies.
Gràcies a tot/es de veres.

I gràcies de nou a Bilal Traoré que va posar les arrels d’un ànima lliure a uns poemes molt sentits de Juan Marquès i dels qui intentaren fer-los seus amb l'única finalitat de fer més gran el camí d'açò que diuen que és la poesia i també les llengües.

També vull agrair a Manolo Pipas la calidesa amb què ens va acollir i així ho va fer palés amb les seues primerenques impressions que va deixar aviat en el seu blog:

http://envolventesaspalabras.info/semblanzas-apertas-elexias/desobedientes-tempos-e-linguas

I també gràcies, a tots aquells que van estar atents a tot allò que recitarem, a tot allò que vam dir i vam voler transmetre en tan poc de temps com van ser els vint minuts que va durar aquesta petita i bonica presentació.

Una abraçada emocionada,


Estel Julià